<body>

♥ Monday, February 28, 2011♥


|
|
|
Ouh Hello there. Sorry sebab blog ini semakin lama semakin senyap sejak kebelakangan ini. Memang mau updated. Tapi disebabkan line stremyx macam taik mau mampus, saya tak dapat online. Sekarang nie pun guna broadband jak. Terus terang laa saya memang tak suka guna broadband dari dulu lagi. Saya lebih selesa kalau pakai stremyx saja. Banyak nie mau post tapi disebabkan broadband, saya tak jadi post banyak-banyak. Daddy, cepat-cepat lah bha kasih bagus itu telefon kat rumah, jadi streamyx pun boleh on sudah.
|
|
|
|
1st. lesen kereta. Hari khamis nie sudah cukup masa selama 8 jam. lepas tu pra ujian. Pra ujian ?? Memang saya belum yakin lagi boleh lulus ataupun tidak. Saya belum ready lagi ambil pra ujian selepas tu. kemungkinan mau ditunda lagi tu. Belum lagi seberapa mahir. Parking sudah okey. 3 penjuru pun Okey. Bahagian jalan raya pun kira okeylah juga. Yang bikin bermasalah sekarang adalah bahagian bukit. Kalau ikutkan, limpas sahaja bukit tue memang boleh. Tekan minyak sahaja, terus redah jak bukit tu, kan senang. Tak payah laa bha handbrek-handbrek nie. Tapi yang masalahnya tu, mau berhenti tengah bukit, TARIK HANDBREK kuat-kuat , macam mau patah tangan ku dibuatnya. Sudahlah tangan ku kecil. disuruh lagi tarik kuat-kuat. Bikin susahkan saya saja.
|
|
|
|


Okey. 2nd. Result SPM ?? Sekarang sudah masuk bulan 3. bulan yang paling menakutkan. Adakah saya akan gagal dalam SPM nanti ?? ouhh Tidakkk. Mudah-mudahan semua tu tak akan berlaku. Yang saya minta sekarang nie adalah minta-minta lah bha semua credit. Kalau ikutkan, semua subject saya takut. Tapi yang paling menakutkan adalah Sejarah, AddMath and Prinsip Perakaunan. Subject yang paling membunuhku. Setiap hari saya balik-balik terfikirkan result yang bakal saya terima nanti. Pernah sebelum nie, result SPM berjaya masuk ke dalam mimpi ku. dan saya telah menganggapnya mimpi buruk buat diriku. 2A 9D, 1A 2B 2C 4D 1G, 6C 2D, and yang lain saya tak ingat. Semua nie balik2 ada dalam mimpi saya. Bangun jak pagi-pagi, terkejut saya dibuatnya. Nasib baik lah iaa cuma lah mimpi buruk. Andai semua ini betul-betul berlaku ?? tidakk. sekali lagi, saya akan menangis sekuat-kuatnya.
|
|
|
|

3rd. Ada seorang boy fikir yang bukan-bukan. wei. mr P ( bukan nama sebenar ) , saya tak hina kau. Saya tak pandang rendah sama kau bha. Kau ingat saya nie pilih boyfriend kaa ?? Pilih kawan ?? Kau cakap yang kau minat saya dari dulu lagi ?? itu saya sukar mau percaya sebab saya tengok kau dulu banyak couple dengan girl lain. Saya reject kau pun dengan cara baik kan. Adakah saya maki-maki kau ? Selama nie pernahkan saya cakap yang buruk-buruk pasal kau ?? Bercakap dengan saya time dulu pun langsung tidak pernah kan ?? Yang kau fikir bukan-bukan pasal saya nie kenapa arh ?? "Terima Kasih atas Penghinaan kau" WAaahh. Ayat kau tue bha. sejak bila lagi saya hina kau cik abang. Itu hari juga saya cakap sama kau yang saya minta kawan kann ?? Terpulang lah sama kau mau percaya cakap saya kaa atau tidak. Saya tetap layan and anggap kau sebagai kawan, walaupun kau tak hiraukan saya sudah. tak layan say sudah. Okey. Tidak paa.
|
|
|
|

Im fine and always smile ! Thanks.
|
|
|
|
|
|.
.
.
.



I RANTED @ 7:45 PM